Η καινούργια χρονιά άρχισε με ταξίδι στην PGS Lighting Electrical. Συγκεκριμένα, μέλη του Τμήματος Πωλήσεων Φωτιστικών της PGS Lighting Electrical είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το εργοστάσιο της LEDS-C4 στην Ισπανία.

Η ομάδα της PGS ξεναγήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις της LEDS-C4 και παρακολούθησε από κοντά όλα τα στάδια υλοποίησης ενός φωτιστικού σώματος, από το στάδιο σχεδιασμού του μέχρι και την παραγωγή του. Παράλληλα παρακολούθησαν σεμινάριο φωτισμού ανάδειξης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Πραγματοποίησαν επίσης επισκέψεις σε έργα της LEDS-C4, κυρίως στον τομέα της εστίασης και φιλοξενίας. Μέσω αυτών των επισκέψεων είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά διάφορες τεχνικές φωτισμού, καθώς επίσης και καινοτόμες εφαρμογές φωτιστικών.

Η Ισπανική εταιρία LEDS-C4 σχεδιάζει και παράγει σώματα φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για περισσότερα από 40 χρόνια. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Τόρε, 100χλμ. από τη Βαρκελώνη και καλύπτει έκταση 30.000τμ. Το κτίριο στεγάζει το κέντρο σχεδιασμού, το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, τον κύριο χώρο παραγωγής και διαχείρισης, καθώς και μία αποθήκη χωρητικότητας άνω των 150.000m3. Η LEDS-C4 έχει αναλάβει πολλά έργα φωτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο όπως μεγάλα εμπορικά κέντρα (Centro Comercial Arenas de Barcelona στην Ισπανία, Centro Comercial Majadas στη Γουατεμάλα), πολυτελή ξενοδοχεία (Doubletree By Hilton στο Ras Al Khaimah (EAU), Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I στη Βαρκελώνη), γραφεία (Razorfish στο Βερολίνο, Samsung στο Παρίσι) και πολλά άλλα.

Η PGS Lighting Electrical επενδύει συνεχώς στην ολοκληρωμένη και σωστή κατάρτιση του προσωπικού της. Ταξίδια εκπαιδευτικής φύσεως όπως το πρόσφατο έχουν ως στόχο το να παρέχουν στο προσωπικό μοναδικές γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα τους είναι χρήσιμες στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη.