Εξειδικευόμαστε στο φωτισμό LED και μπορούμε να προτείνουμε οικολογικές και οικονομικές λύσεις για οποιοδήποτε οικιστικό ή εργασιακό χώρο χάρη στην εκτενή έρευνά μας σε θέματα ενεργειακής απόδοσης.

Ποιοι Είμαστε

Η PGS Lighting Electrical, ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί ένα one-stop-shop που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: φωτιστικά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, λαμπτήρες όλων των ειδών, οικιακούς αυτοματισμούς αλλά και μια ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρολογικών ειδών.

Η ομάδα μας αποτελείται από τους καλύτερους Σύμβουλους Φωτισμού που διαθέτουν την αναγκαία τεχνολογική γνώση και εμπειρία για να φωτίσετε σωστά και καλόγουστα το χώρο σας.

Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Κύπρο με 5 εκθεσιακούς χώρους φωτιστικών και 6 καταστήματα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Με εξαίρεση το Παραλίμνι, τα καταστήματα Φωτιστικών και Ηλεκτρολογικού βρίσκονται δίπλα το ένα στο άλλο για να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη υπηρεσία φωτισμού.

Η PGS έχει αναλάβει μερικά από τα μεγαλύτερα έργα στην Κύπρο όπως ξενοδοχεία, αποθήκες, γραφεία, εστιατόρια και πάρκα. Επιπρόσθετα, η PGS έχει συμμετάσχει σε αρκετά δημόσια έργα σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο. Το 2009, η PGS ήταν η πρώτη εταιρεία στην Κυπριακή αγορά που εισήγαγε λαμπτήρες χωρίς υδράργυρο, έπειτα από συμφωνία με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Ως μια οικολογικά υπεύθυνη εταιρεία η PGS Lighting Electrical είναι μέτοχος της WEEE Electrocyclosis και μέλος της GREEN DOT CYPRUS, ενώ τα καταστήματά της σε όλη την Κύπρο λειτουργούν ως σημεία συλλογής παλιών λαμπτήρων για ανακύκλωση. Κάθε χρόνο, εκπρόσωποι της εταιρείας μας παρακολουθούν σεμινάρια και συμμετέχουν σε συνέδρια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Μέσα στα χρόνια και ως μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), η PGS έχει προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα, όπως και δωρεές σε τοπικές αρχές, δημόσια σχολεία, εκκλησίες, την εθνική φρουρά, αθλητικές ομάδες και φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Τηλεφωνήστε μας σήμερα
7777-87-01