Ειδική προσφορά για την αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων, με τους  γερμανικής προέλευσης warm white LED λαμπτήρες Osram

Η «Ώρα της Γης», η μεγαλύτερη συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την προστασία του πλανήτη, πλησιάζει! Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, καλούμαστε όλοι να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια και να συνδεθούμε με τη μοναδική ζωή που μας περιβάλλει, σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα, από τις 20:30 έως τις 21:30! Η παγκόσμια αυτή δράση, ξεκίνησε το 2007 στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας και έκτοτε κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς, κάθε χρόνο σε περισσότερες από 180 χώρες.

Πέραν από τη συμβολική πράξη, η «Ώρα της Γης» αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον κάθε ένα από εμάς να επανεξετάσουμε τις καθημερινές μας συνήθειες, αντιλαμβανόμενοι πως μέσω κάποιων εναλλακτικών επιλογών μπορούμε να συμβάλουμε ουσιαστικά στην προστασία του πλανήτη, που απειλείται από την κλιματική αλλαγή.

Η PGS Lighting Electrical, και φέτος συμμετέχει ενεργά στη δυναμική ενέργεια που συγκεντρώνει η «Ώρα της Γης», τόσο μέσω της διαδικασίας συσκότισης των καταστημάτων της Παγκύπρια, όσο και με την προώθηση της αντικατάστασης των συμβατικών και ηλεκτρονικών λαμπτήρων, με λαμπτήρες τεχνολογίας LED.

Η τεχνολογία LED, προσφέρει υψηλή ενεργειακή και φωτεινή απόδοση, είναι απόλυτα φιλική με το περιβάλλον και τη μείωση του CO2, βοηθά στη μείωση του λειτουργικού κόστους και δεν βασίζεται σε επιβλαβή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον στοιχεία (υδράργυρος, φθόριο, ακτινοβολία UV). Ως εκ τούτου, αποτελεί ιδανική λύση για τον οικιακό φωτισμό, αλλά πολύ περισσότερο για τον επαγγελματικό και βιομηχανικό φωτισμό (ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, γραφεία, εκθεσιακούς χώρους κλπ.), καθώς και για το φωτισμό δημόσιων χώρων (δρόμους, πλατείες, γήπεδα κλπ.) Εκτός της σημαντικής εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρει η τεχνολογία LED, που ανέρχεται στο 80%, οι λαμπτήρες LED έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, μικρό κόστος συντήρησης και διατίθενται σε πληθώρα επιλογών σε χρώματα και σχήματα.

Από τις 24 Μαρτίου μέχρι και το τέλος Απριλίου 2018 (ή μέχρι εξαντλήσεως του στοκ), η PGS Lighting Electrical  δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να αντικαταστήσουν τους συμβατικούς λαμπτήρες, με τους  γερμανικής προέλευσης warm white LED λαμπτήρες Osram, σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Ο συγκεκριμένος λαμπτήρας θα διατίθεται στην τιμή των €1.99 σε όλα τα καταστήματα PGS παγκύπρια.

#PGS_Connect2Earth