Σας παρουσιάζουμε τη νέα πολυχρηστική AZEL Mono Lamp, που σας επιτρέπει να φωτίσετε το χώρο σας ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε!

Κατασκευασμένη με πρωτοποριακή τεχνολογία LED, η AZEL MONO προσφέρει ανώτερης ποιότητας φωτισμό με εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ενώ η διάρκεια ζωής της φτάνει μέχρι και τις 25,000 ώρες. Μέσω του σύγχρονου ροοστάτη αφής, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός ανάλογα με τη διάθεσή σας και το χώρο στον οποίο βρίσκεστε.

Επιπλέον, αυτή η πρωτότυπη λάμπα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει λειτουργική ευελιξία αφού μπορεί να μετατραπεί από επιτραπέζιο φωτιστικό σε κρεμαστό, τόσο για εσωτερικό όσο και για εξωτερικό χώρο. Με κομψό και προσεγμένο design και μια μεγάλη σειρά χρωματικών επιλογών, η AZEL MONO μπορεί να ταιριάξει σε κάθε διακόσμηση και να γίνει το ιδανικό φωτιστικό για το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο ή ακόμα και τον κήπο σας.

Και το καλύτερο; Η ενσωματωμένη τεχνολογία Qi σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίστε το κινητό σας ασύρματα τοποθετώντας το απλά στη βάση της λάμπας!