Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 8:30 μ.μ., η εταιρεία PGS Electrical Supplies Ltd και το προσωπικό της θα συμμετάσχουν μαζί με εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, στην Ώρα της Γης, σβήνοντας τα φώτα χώρων μας για μια ώρα. Λαμβάνοντας μέρος σε αυτήν την παγκόσμια εκδήλωση “lights out”, θα αναγνωρίσουμε τη δέσμευσή μας στο #Connect2Earth this Earth Hour.

Η Ώρα της Γης ξεκίνησε ως πρωτοβουλία του Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2007 και από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο κίνημα για το περιβάλλον με εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε περισσότερες από 7.000 πόλεις σε περισσότερες από 188 χώρες και περιοχές. Είναι μια παγκόσμια έκκληση για δράση που απευθύνεται σε κάθε άτομο, επιχείρηση και κυβέρνηση σε ολόκληρο τον κόσμο για να τονίσει την αλλαγή του κλίματος και την απώλεια της βιοποικιλότητας, επισημαίνοντας τις συνέπειες από αυτά.

Στο ραντεβού με την Ώρα της Γης 2019, εμείς ως PGS Lighting Electrical σχεδιάζουμε να εξετάσουμε προσεκτικά τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία μας μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά, στο να σπαταλάει λιγότερα και να σέβεται στο μέγιστο το περιβάλλον και τη γη. Ελπίζουμε να συμμετάσχετε μαζί μας για να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με την αλλαγή του κλίματος με το σβήσιμο των φώτων σας για μία ώρα.