Εκπτώσεις 45% σε φωτισμό εξωτερικού χώρου για όλο τον Ιούνιο

Η PGS Lighting Electrical μπαίνει σε καλοκαιρινή διάθεση προσφέροντας εκπτώσεις 45% σε όλα τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου για όλο τον Ιούνιο (εξαιρούνται φωτιστικά που βρίσκονται ήδη σε προσφορά). Επιλέγοντας από μια τεράστια γκάμα επώνυμων φωτιστικών υψηλής ποιότητας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανανεώσει και να προετοιμάσει κατάλληλα τους εξωτερικούς του χώρους για το καλοκαίρι.

Με αμέτρητες επιλογές σε επιδαπέδια, επιτραπέζια και κρεμαστά φωτιστικά, φαναράκια, προβολείς, spotlights και LED strips, το κοινό θα μπορεί επίσης να πάρει ιδέες και εισηγήσεις από τους εξειδικευμένους σύμβουλους φωτισμού της PGS για σωστή τοποθέτηση και εγκατάσταση ανάλογα με τον κάθε χώρο. Επιπρόσθετα, φέρνοντας φωτογραφίες του κάθε χώρου, οι σύμβουλοι θα μπορούν να προσφέρουν ακόμη πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες, προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού για ατμοσφαιρικό και λειτουργικό φωτισμό που θα αναδείξει τον κάθε χώρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PGS Lighting Electrical, Νεόφυτος Νεοφύτου, δήλωσε σχετικά: «Και αυτό το καλοκαίρι, η PGS δίνει την ευκαιρία στο κοινό να εξοικονομήσει χρήματα, φωτίζοντας τους εξωτερικούς του χώρους και μετατρέποντάς τους στον καλύτερο χώρο για καλοκαιρινές συνευρέσεις με οικογένεια και φίλους. Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε τα καλοκαιρινά βράδια έξω στον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι, για αυτό είναι σημαντικό να είναι φωτισμένα σωστά για ασφάλεια, λειτουργικότητα και ατμόσφαιρα».