Το καινοτόμο σχέδιο της PGS Lighting Electrical LED Pay as you save® μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια και να μειώσετε το κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος αντικαθιστώντας του υφιστάμενους λαμπτήρες υψηλής κατανάλωση με LED.

Η διαδικασία είναι απλή. Μετά από μια τεχνοοικονομική μελέτη στο σπίτι ή στο γραφείο σας, η PGS Lighting Electrical προσδιορίζει τους χώρους στους οποίους η χρήση λαμπτήρων LED θα ήταν συμφέρουσα και υπολογίζει την εξοικονόμηση που θα προκύψει σε ενέργεια και στο κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η πληρωμή χωρίζεται σε άτοκες μηνιαίες δόσεις, ίσες με το ποσό της μηνιαίας εξοικονόμησης. Άρα από την επένδυση αυτή δεν θα επηρεαστεί καθόλου ο μηνιαίος προϋπολογισμός του εκάστοτε νοικοκυριού ή εταιρείας. Επιπλέον, η PGS προσφέρει τρία χρόνια εγγύηση για οποιουσδήποτε λαμπτήρες που παρουσιάσουν πρόβλημα ή καούν.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Συχνές Ερωτήσεις

Οι λαμπτήρες διόδων φωτοεκπομπής (LED) εξαπλώνονται ραγδαία και χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο ως μια ταυτόχρονα οικολογική και οικονομική λύση για οικιστικά και επαγγελματικά υποστατικά, οδικό φωτισμό και κρατικά κτίρια. Εκτός της μεγάλης εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρουν, που ανέρχεται στο 80%, οι λαμπτήρες LED έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, μικρό κόστος συντήρησης, δεν περιέχουν την επιβλαβή ουσία του υγρού υδράργυρου, προσελκύουν λιγότερα έντομα και διατίθενται σε πληθώρα επιλογών σε χρώματα και σχήματα.

Το LED Pay as you save® προσφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη. Εφαρμόζοντας το σχέδιο εξοικονομείτε μέχρι και 80% ηλεκτρική ενέργεια και ως αποτέλεσμα τα έξοδά σας μειώνονται. Επιπλέον, πληρώνοντας σε μηνιαίες δόσεις ίσες με το ποσό της εξοικονόμησης που θα προκύψει μετά την αντικατάσταση των λαμπτήρων σας με LED, δεν θα έχετε οποιοδήποτε επιπλέον έξοδο στο μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Όταν γίνει η εξόφληση, θα αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα καθώς ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι αισθητά μειωμένος.

Το LED Pay as you save® προτείνεται κυρίως σε κτίρια υψηλής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας όπως γραφεία, ξενοδοχεία, κλινικές, νοσοκομεία αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και σε σπίτια. Η PGS Lighting Electrical εντοπίζει την κατανάλωση ενέργειας και μπορεί να σας συμβουλέψει αναλόγως βάσει της τεχνοοικονομικής μελέτης.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Η PGS θα μπορεί να σας δώσει μία ενδεικτική τιμή μετά την τεχνοοικονομική μελέτη.

Ναι, αλλά η πληρωμή θα είναι και πάλι σε μηνιαίες δόσεις και όχι με βάση την εποχιακή χρήση του υποστατικού.

Τηλεφωνήστε μας σήμερα
7777-87-01