Αγοράστε φωτιστικά και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και πληρώστε σε 6 ή 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις!

H PGS Lighting Electrical λανσάρει νέο σχέδιο PGS Pay Monthly για αγορές φωτιστικών και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού σε δόσεις.

 

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και στα είδη φωτιστικών για περισσότερα από 30 χρόνια και ειδικεύεται στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, ανακοινώνει το λανσάρισμα του σχεδίου άτοκων δόσεων PGS Pay Monthly για συνεργάτες και πελάτες της. Το σχέδιο δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της PGS Lighting Electrical να αποπληρώσουν την αξία των αγορών τους σε 6 ή 12 ίσες άτοκες μηνιαίες δόσεις με τη χρήση πιστωτικών καρτών*!  Η δέσμευση της μηνιαίας δόσης γίνεται κατ’ επιλογή του πελάτη αυτόματα την ημερομηνία της αγοράς μέσω του μηχανήματος της JCC.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της PGS Lighting Electrical, Νεόφυτος Νεοφύτου δήλωσε σχετικά «Από το 1981, δέσμευσή μας και αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, χονδρικής και λιανικής στην Κύπρο και το εξωτερικό, εξαιρετική εξυπηρέτηση και ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.  Με βάση αυτό, δημιουργήσαμε το σχέδιο PGS Pay Monthly για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.»

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Σχέδιο Άτοκων Δόσεων με Πιστωτικές Κάρτες, PGS Pay Monthly, επικοινωνήστε στο 7777-87-01.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι πιστωτικές κάρτες θα πρέπει να έχουν εκδοθεί από τραπεζικά ιδρύματα που συμμετέχουν στο σχέδιο που είναι: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), Alpha Bank, Ελληνική Τράπεζα, και Τράπεζα Κύπρου.