Αντί της αποστολής Χριστουγεννιάτικων εταιρικών δώρων σε πελάτες και συνεργάτες, η PGS Lighting Electrical πρόσφερε φέτος το αντίστοιχο ποσό ως οικονομική στήριξη στο “Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης (ΚΕΠΑ) Άγιος Χριστόφορος”. Τα λεφτά θα διατεθούν για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του κέντρου.

Το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος (γνωστό ως ΚΕΠΑ) ιδρύθηκε το 1996 στο Παραλίμνι με πρωτοβουλία του αείμνηστου Πρωτοπρεσβύτερου Ευέλθοντος Χαραλάμπους (+27.06.2011), στη μνήμη του μακαριστού υιού του Χριστοφόρου Ε. Οικονόμου. Σκοπός του ΚΕΠΑ είναι η έμπρακτη εκδήλωση χριστιανικής αγάπης προς κάθε αναξιοπαθούντα συνάνθρωπό μας.

H Διεύθυνση και το προσωπικό της PGS Lighting Electrical εύχονται σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με υγεία και ευχαριστούν όλους για τη στήριξη και εμπιστοσύνη. Συγχαίρουν επίσης τους εργαζόμενους και τους εθελοντές στο “Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος” για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν και για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

https://www.facebook.com/kepaparalimni