Όροι και Προϋποθέσεις

  1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την PGS Lighting Electrical και ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 23:59. Διευκρινίζεται ότι το Facebook και το Instagram δεν σχετίζoνται, διαχειρίζoνται, προωθούν ή ενισχύουν το συγκεκριμένο Διαγωνισμό, µε κανέναν τρόπο.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν μόνο άτομα που είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου. Από την ενέργεια εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία PGS Electrical Supplies Ltd καθώς και η οικογένεια τους.
  3. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται ακολουθώντας τρία απλά βήματα. 1. Like τη σελίδα της PGS 2. Tag τον αγαπημένο/την αγαπημένη σας 3. SHARE την ανάρτηση του διαγωνισμού στον τοίχο σας. Ακολουθώντας τα βήματα, ο συμμετέχοντας δηλώνει αυτόματα και την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού. Ο/η νικητής/τρια θα αναδειχθεί με κλήρωση η οποία θα γίνει τη Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021.
  4. Κάθε συμμετέχοντας δικαιούται μόνο μία (1) συμμετοχή.
  5. Θα ανακοινωθεί ένας/μία τυχερός/ή που θα κερδίσει ένα (1) επιτραπέζιο φωτιστικό. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από εκθεσιακό χώρο της PGS Lighting Electrical. Ο τυχερός/ή θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και τo όνομα του/της θα ανακοινωθεί στις σελίδες της PGS Lighting Electrical στο Facebook και στο Instagram.
  6. Αν ο νικητής/ρια δεν ανταποκριθεί σε διάστημα δύο (2) ημερών μετά την κλήρωση, η PGS θα επικοινωνήσει με τον 1ο επιλαχόντα (ο οποίος επίσης πρέπει να απαντήσει σε διάστημα δύο (2) ημερών. Σε περίπτωση που η επικοινωνία δεν καταστεί δυνατή με κανέναν από τους δυο πιο πάνω, τότε το δώρο θα ΑΚΥΡΩΘΕΙ.
  7. Με την αποδοχή του δώρου, ο τυχερός/ή εξουσιοδοτεί την PGS Lighting Electrical να δημοσιεύσει το όνομα του/της σε ανάλογη ανάρτηση, καθώς και φωτογραφία του/της κατά την παράδοση του δώρου.
  8. Η PGS Lighting Electrical διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιοδήποτε όρο της ενέργειας.
  9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων. Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο 23811222 – Τμήμα Marketing.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ΟΛΟΥΣ & Happy Valentine’s Day!